Заподозряна за убийството на актрисата е нейна близка роднина с психични

...
Заподозряна за убийството на актрисата е нейна близка роднина с психични
Коментари Харесай

Подозират роднини за убийството на Виолета Донева

Заподозряна за убийството на актрисата е нейна близка родственик с психологични проблеми

Сигналът за убийството е подаден на 22 октомври. То се случва в дома ѝ в столичния квартал " Изток ". Актрисата е открита в коридора на жилището си с прободни рани и със следи от душене. Засега арестувани за закононарушението няма. Пред  синът ѝ Иво Стайков не пожела да разяснява случилото се.

Според наши източници измежду обвинените са близки родственици на актрисата - нейната внучка или племенницата ѝ. През последните дни пред блока е имало непрекъснато полицейско наличие. В последните месеци Донева била съкрушена след гибелта на брачна половинка си, някогашния баскетболист Атанас Грънчаров.

От прокуратурата разпространиха информация, че не е ясно по кое време тъкмо е осъществено убийството, само че изключиха версията, че става въпрос за заможен спор. В обществените мрежи министърът на културата проф. Велислав Минеков написа, че е разтресен от новината за убийството на Виолета Донева: Няма думи, с които да се опише тъгата от загубата на един без време пресечен пълностоен живот, отдаден на българската просвета, на българския спектакъл!

Домът на убитата остава запечатан от проверяващите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР